Byron Bay
Door: Bobbel
Blijf op de hoogte en volg Bob
23 Januari 2008 | Australië, Byron Bay
Edoch vrees niet lui die ditmaal niet van een prijs kunnen genieten, ik zal in Nieuw Zeeland nog 1x een quizz in elkaar vouwen.
Als de dagen korter worden blijf dan altijd krenten in de pap fleppen !!
(Edoch met andere woorden -> hier komt het gebruikelijke ritueel van mijn post, het essentieele van mijn ondervindingen uitgedrukt in een verhaal)
Na het vochtige Coffs Harbour was Byron Bay gelukkig wel instaat een extra portie zonneschijn aan mijn \\\'yourney in Australie\\\' toe te voegen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat de geruchten over dit plaatsje waar waren -> jongelui, strand & uitgaan.
Dit bracht weer een beetje het \\\'Spanje gevoel\\\' in me boven, ik kon het dus niet weerstaan een biertje te kopen(mijn 2e sinds mijn aankomst in Australie o_O ). Maar aangezien het ontbreken van noodzakelijke factoren(ja jullie vrienden daar thuis) en het ontbreken van motivatie om in duits te communiceren(daar stikt het hiervan net als kan-guru\\\'s en africanen) ging ik wat nuttigers doen dan feesten, een bezoekje langs het meest oostelijke punt van Australie.
Enfin na deze plezante wandeling liep ik tegen wat lui op die in de status \\\'Edje Kadetje is aan het zwibbere\\\' waren. Wat bleek ze kwamen net terug van het plaatsje Nimbin waar ze iets te enthousiast de koekjes van Mary Jane hadden genuttigd(die zijn daar in de uitverkoop :P)
Een bezoek aan dit plaatsje scheen dus een \\\'must do\\\' te zijn, aangezien het ook nog eens in de buurt lag van wat mooie natuurparken. Dus ik boekte een tour richting Nimbin, na een leuke en educative busreis van 1,5 uur kwamen we daar aan en kregen we ook nog een rondleiding cadeau(voor de gene die liever nog wat zien inplaats van alleen maar willen zwibberen). Hierna ging ik toch maar eens een kijkje in de hoofdstraat nemen -> Mary Jane was overal !! Wat foto\\\'s en onnuchtere mensen verder besloot ik maar een andere kant van \\\'moeder natuur\\\' te gaan bezichtigen.
Zo bracht een halve dag wandelen in de bergen daar me naast een bbq met locals ook nog een mooie tocht op door een regenwoud.
Hierna heb ik nog mooi een zonnige dagje strand in Byron Bay kunnen meepikken, waarna ik naar me laatste stop opweg naar Brisbane ben vertrokken -> Surfers Paradise.
23 Januari 2008 - 05:25
Gustapo:
Quizzen. -
23 Januari 2008 - 15:28
Gustapo:
Verder geen tijd gehad voor het lezen en antwoorden vanochtend, ik moest de deur uit!
En jij hebt zeker niet van die koekjes gesnoept? ;)
Verder gaat het wel goed zo te zien daar en heb je een biertje opgedeeld in het australische "spanje"?
Ik ga richting de Ree. succes met het uitvoeren van de opdracht en we zien het filmpie wel tegemoet. -
23 Januari 2008 - 20:44
Nynke:
Ha Bob
Alles goed met jou? Zo te lezen bevalt het daar prima. Ik heb je quiz niet gedaan, ik vond het maar moeilijke vragen ;)
Ik ben nog altijd fanatiek aan het hardlopen. Ik heb me zelfs al ingeschreven voor 2 runs van 5 km. Eén in Alphen en één op het circuit van zandvoort. Wel cool he :)
Mooie foto's heb je gemaakt!!
Groetjes, Nynke