Vertrek Nieuw Zeeland - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Bob Wout - WaarBenJij.nu Vertrek Nieuw Zeeland - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Bob Wout - WaarBenJij.nu

Vertrek Nieuw Zeeland

Door: Bobbel

Blijf op de hoogte en volg Bob

09 April 2008 | Nieuw Zeeland, Auckland

Na in Tauranga de buurt te hebben verkent en mezelf ook op Mt Maunganui te hebben verplaatst besloot ik om de natuur te verlaten en mezelf nog wat dagen in het stadsleven te gooien.

Zodoende ben ik nu in Auckland en zal ik hier nog 2 dagen de boel verkennen en onder een lekker zonnetje boodschappen doen (heb helaas weinig gewicht/ruimte over) voordat ik richting vliegveld stift. Ik zit in een riant hotel midden in het centrum met my main man Phil (waar ik eerder rond oud en nieuw in Sydney bij verbleef), dus sluit lekker af. :D

Teh groeteh

p.s. roflmaololzor @ foto

• 09 April 2008 - 05:19

Bobbel:

Edje: Je hebt tours die je naar LOTR locaties brengen en dan kan je met zwaarden spelen enzo, zo'n erge larper ben ik ook niet.

Mister Zalm: Pittig brouwsel das mooi, maak de volgende maar pittiger ;)

Misses Zalm: Ik geniet elke dag ! Blijven jullie dat ook maar doen. I'll keep you updated

En alle andere sponsers van reacties bedankt, cu soon irl.

• 09 April 2008 - 13:12

Edje:

Haha wat jammer bob, had je wel willen zien spelen met zo'n zwaardje en achter wannabe orks aan zien rennen :')

• 10 April 2008 - 14:37

Cindy:

Tot gauwww bobjee!

• 11 April 2008 - 02:13

Kevin:

Hee gozer!
    dat zijn nog eens sprongetjes:D Ik zit nu ook in Auckland en vertrek 17april zijn we elkaar net misgelopen. Goeie reis!
    Mazzeltjes

• 11 April 2008 - 02:34

Sander:

Alvast een goede terugreis gewenst Bob! :)

• 13 April 2008 - 02:59

Zalm:

Mooi pakkie
    Doet me aan skien denken.
    Sterkte straks in het kikkerlandje.
    Niet overdrijven met je verhalen want anders gaan ze allemaal komen.

• 15 April 2008 - 00:19

Gerda Dissel:

Hey Bob,

ja, skien en dan hard "rooie dakduivel" roepen. Hoop dat je er van genoten hebt van die sprong in het diepe. Leuke afsluiting van wat ik hoop een onvergetelijke reis.