Anatoki Salmon / Abel Tasman Track / Cape Farewell - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Bob Wout - WaarBenJij.nu Anatoki Salmon / Abel Tasman Track / Cape Farewell - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Bob Wout - WaarBenJij.nu

Anatoki Salmon / Abel Tasman Track / Cape Farewell

Door: Bobbel

Blijf op de hoogte en volg Bob

21 Maart 2008 | Nieuw Zeeland, Wellington

Dad i got a big one !!
Hold on to it son.

Jupjup deze meneer hier heeft het zalm ritme in ze sodemieter zitten. Ik zwerf nu al flink wat dagen bij me oom en tante rond en ik vermaak me hier prima op de zalm kwekerij. Ik breng de dagen hier door onder een strak blauwe hemel terwijl ik leuke werkzaamheden verricht; vissen vangen/verplaatsen, vissen inpakken of hot-smoken, klanten helpen, tuinieren en vele andere bezigheden. Kortom een leuke break na 3 maanden rondzwerven!!

Naast het leventje op de kwekerij gaat het reis leven ook gewoon door, vorig zondag wederom een Nieuw Zeeland Great Walk gelopen -> Abel Tasman Track.
Deze jongen van ruim 50 clicks bracht me langs schitterende goude stranden en andere pracht en praal. Mijn voorraad overwinnings lekkernijen(White Owl) kon ik dus ook weer met 33% verkleinen naar 2 stuk. Edoch heb ik hem door een vriendelijke klant weer kunnen vergroten met 50% (2 large moods) naar 4.

Ook heb ik met me oom en tante een bezoek gebracht aan het noordelijkste puntje van het zuidereiland -> Cape Farewell. Mooi stukje natuur wederom, waar ze hier in Nieuw Zeeland een ruime hoeveelheid van in de pocket hebben.

De planning is om hier te blijven tot eind volgende week(Harvest Festival) en dan de elleboog erbij te leggen en door te stiften naar Nelson.

Happy Easter !!

Oki Doki Anatoki :D

• 21 Maart 2008 - 08:11

Harma En Gerard:

Doe Oom Jan en tante Gerda onze groeten.
    Hebben ze hun koffie vergunning al ?

• 21 Maart 2008 - 15:06

Landfill:

Lechajem!

• 22 Maart 2008 - 20:55

Bobbel:

Hoelahoelahoep !
    Over de koffie, ze zijn der nog mee bezig. Maar wie o wie zijn Harma en Gerard vragen Jan & Gerda zich af.

• 22 Maart 2008 - 23:25

Gerda Dissel:

hey Bobbel, mag jij het naar je zin hebben op de farm maar wij hebben het ook naar ons zin met jou erbij. We leren er in ieder geval weer wat nieuwe termen bij zoals elleboog en stiften. Gelukkig heb jij je beste tijd nog niet gehad. Groet via deze weg van je tante Gerda.

• 25 Maart 2008 - 10:22

Nynke:

hee die bobbel, wij hebben een witte pasen! Het sneeuwt hier ;-) Vanmorgen moest ik onze auto 'uitgraven'....