Mussel Inn / Harvest Festival - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Bob Wout - WaarBenJij.nu Mussel Inn / Harvest Festival - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Bob Wout - WaarBenJij.nu

Mussel Inn / Harvest Festival

Door: Bobbel

Blijf op de hoogte en volg Bob

30 Maart 2008 | Nieuw Zeeland, Wellington

Goeiemoggel,

Na een druk paasweekend op de farm (woei, nieuw record vissen over de plank) mocht ik samen met me oom en tante genieten van een avondje Mussel Inn. Dit gebouwtje leverde niet alleen lekker voer op, maar maakte ook zijn reputatie waar -> bier. Bekend om de zelf inelkaar gevouwde biersoorten gingen we der maar eens wat soorten testen. Onder het genot van wat live-muziek en dus wat bier in me klauw was dat een leuke en lekkere avond.

Een stevige bodem in de maag maar dan wel laag op laag :D

Toen naderde het weekend voor een nieuw feestje -> Harvest Festival op de farm. De mensen kunnen dan niet meer zelf vissen maar een lekker maaltijd naar binnen stifte onder het genot van wat live-muziek.
Alleen na bijna 3 weken van zonneschijn kwam de regen aankloppen, wat resulteerde in het moeten afzeggen van de pipe-band en nog wat andere herrieschoppers. Helaas iets minder succesvol dus als andere jaren.

Enfin al met al was mijn tussenstop op de Anatoki Salmon farm bij me oom en tante zeer riant en cker als plesant ervaren.
Maar is het weer tijd om op de bezem te duiken en door te reizen richting Nelson en dan het noord-eiland. Ik moet namelijk over een kleine 2 weken alweer in Auckland zijn voor het laatste onderdeel van me reis -> het vliegtuig.

Gegroet

• 31 Maart 2008 - 04:14

Gustapo:

Ratten gevangen?

gl. met de laatste loodjes!

• 31 Maart 2008 - 08:23

Daphne:

Lekker bezig daar Bob! Lekker met vissen stoeien de hele dag haha top!

Ik mis alleen de foto's van alle vissen & jou ;)

Ciao

• 31 Maart 2008 - 08:43

Ed:

Succes met de laatste loodjes bobbel!

• 02 April 2008 - 09:41

Cindy:

Suc6 nog Bob!

• 03 April 2008 - 20:48

Suus:

Bobbel veel plezier nog eventjes !!
    xx

• 06 April 2008 - 14:57

MinQ:

Woohoo Bobbel soon weer thuis! :)