Coffs Harbour - Reisverslag uit Coffs Harbour, Australië van Bob Wout - WaarBenJij.nu Coffs Harbour - Reisverslag uit Coffs Harbour, Australië van Bob Wout - WaarBenJij.nu

Coffs Harbour

Door: Bobbel

Blijf op de hoogte en volg Bob

17 Januari 2008 | Australië, Coffs Harbour

Ja beste beukenoten wederom een nieuw verhaal uit het 'zonnige' Australie
-> NOT <-

Na mijn ervaringen in Coffs Harbour besluit ik deze update een iets andere draai te geven. De geplande avonturen zijn namelijk na 1 dag zonneschijn letterlijk weggeregent. Edoch geen probleem want met hulp van wat sudoku boekjes en tetris (oldskool FTW) heb ook deze locatie overleefd.

Maar wees niet gevreest mede onderwatermongolen daar bij het thuisfront, in het kader van socializing doen we dit keer een Quizz inplaats van een leuk verhaal. Dit keer zal ik niet mijn visie aan jullie toelichten maar mogen jullie jullie blik op mijn reis en het land australie weerspiegelen op deze fabuleuze website.

Uitleg Quizz:

- Click op mijn vorige post Quizz voor de vragen
- Bij de eerste 5 vragen is er maar 1 antwoord mogelijk, 10 punten per goed antwoord.
- Vraag 6 & 7 kan je ook voor een schatting kiezen zit die niet meer dan 25% af van de werkelijkheid krijg je 25 punten.
- Elk goed antwoord bij de bonusvraag komt er een bijtelling bij van 15 punten.
- Gooi je antwoorden in de comment list en ik zal je daarna je score vertellen(ik geef geen antwoorden aangezien sommige zaken prive zijn :P)

De gene met de meeste punten mag mij een opdracht/verzoek indienen die ik hier moet uitvoeren, of hij/zij mag kiezen voor een souvenier van mijn keuze.

Tevens zijn normale vragen/opmerkingen of whatever wat beantwoord ken worden ook welkom!

Overigens ben ik nu het 'Lloret de Mar' van Australie aangekomen: Byron Bay.

Ef a gud day :D

• 17 Januari 2008 - 08:06

MinQ:

Krijg ik geen extra punt voor als eerste uw vragen lijst in te vullen? :p

• 17 Januari 2008 - 11:26

Isabelle:

Hoi, echt leuke dingen die je daar meemaakt! Jammer van het weer maar je hebt al wel genoeg zon gehad,tegenover ons hier dan toch:)
    En jaja het lloret de mar van australie zal wel leuk worden dan :)
    Nog heel veel plezier daar! ( en zie je wel dat ik het durf ;) )
    x

• 17 Januari 2008 - 15:53

Gustapo:

En alvast de opdracht; Ga op ze kop staan en zing het stichting L.A.M. lied van voor naar achter en andersom!
    En vergeet geen Jack Daniels doe het zelf pakket voor mij! ;)

• 17 Januari 2008 - 15:53

Gustapo:

En vraag trouwens aan een chick of zij het filmt.

• 18 Januari 2008 - 14:45

Annetta:

Hee Bob!
    Ik ben geen tiepje voor een Quizz maar ik heb wel een vraag voor jou!?
    Als je wil dat ik een maaltijd sponsor dan moet je je rekeningnr. naar me sms'en, okay!
    Kus & knuf

PS. Dan hebben die vossen ook een kans van leven met jou in de buurt (dierenbeul) dat beest moet vast meer honger dan jou hebben gehad wil hij je schoen opeten, want na zo'n tocht lijken ze me niet echt meer fris!?