Surfers Paradise - Reisverslag uit Surfers Paradise, Australië van Bob Wout - WaarBenJij.nu Surfers Paradise - Reisverslag uit Surfers Paradise, Australië van Bob Wout - WaarBenJij.nu

Surfers Paradise

Door: Bobbel

Blijf op de hoogte en volg Bob

24 Januari 2008 | Australië, Surfers Paradise

Ave snitzels,

Drommels drommels en nog eens drommels, het lijkt wel of ik de de costa brava aan het afreizen ben. Edoch ik de staat NSW heb verlaten en in de staat Queensland ben aangekomen blijft het principe hetzelfde -> feest maken.

Het plaatje hier in Surfers Paradise is alleen iets anders als in Byron Bay -> meer en grotere gebouwen en ook meer 'blokes on the street' Ach wederom best wel gezellig dus.

Direct na aankomst liep ik tegen een ouwe lutser op die me de oren van me kop lulde. Edoch was het luister de moeite waar achteraf gezien -> het leverde me een sponsering van een warme maaltijd en een hotel kamer op (kassa, bonus).
En onder het motto 'Na het grote succes van Mary Jane bakt voor u is het nu tijd voor de bacardi stroomt voor u' mocht mijn lever ook nog even actief blijven. Maar om niet helemaal de feest-bobbel naar boven te halen besloot ik vanmorgen mijn eindbestemming Brisbane te gaan opzoeken. Gelukkig heb ik nog bijna 2 weken voor mijn vertrek vaan Nieuw Zeeland waarin ik in deze regio nog wat leuke dingen op de planning heb staan.

So catch ya later

• 24 Januari 2008 - 08:08

Milan:

Echt gaaf wat je daar allemaal aan het doen bent Bobbel!

• 24 Januari 2008 - 08:10

Edje:

Heb je eigenlijk wel mee geconsumeerd aan de Mary Jane baksels?
    Klinkt echt gaaf allemaal bob!
    Veel plezier in Brisbane.

• 24 Januari 2008 - 09:19

Grave:

Goed bezig daar Bobbel.
    In 'Surfers Paradise' moet je eigenlijk wel ff op een board gaan staan natuurlijk. ^^