Hostel Kowloon
Door: Bobbel
Blijf op de hoogte en volg Bob
12 December 2007 | Hong Kong, Kowloon
Na de hele tijd rondstruimen ging ik bij de mac langs om wat door me vreetmolen te schuiven, waar ik voor de verandering een wester figuur zag inplaats van hongkieponkies. Sarcastisch zei hij toen we in de rij stonden 'ahh your also enjoying the local kitchen i see' waarop ik 'positief' kon reageren want bij 90% van de vreetschuren waar ik langs loopt gaat me maag over ze toeren van de stank die uit die toko's komt zetten. Neej vip, onbekend gevogelte en andere vreemde meuk vers uit een pan met gif stop ik liever niet in me klus.
Na een lekkere dubbele cheeseburger vervolgde ik me toer, na 3kwart kowloon te hebben gezien en redelijk verwarmd en bezweet begon te raken kwam er voor de verandering niet iemand op me af die me een massage of horloge wou aansmeren maar iemand van een guesthouse. Nou hoorah voor Hong Kong zoals je in a'dam allochtonenwijken hebt doen ze daar hier ook aan, pakistan heeft ze inwoners hierheen geschopt leek het wel. Maar ik pas me graag aan als ik 200 dollar moet lappen inplaats van 500. Gruwelijk lux is het dus niet(de douche hangt boven de wc wat ik nog nooit had gezien, en de kamert is letterlijk 2x2x2 meter.) Magoed ik ben nu lkkr opgefrist en zal straks vast lekker slapen :-]
Hoogste tijd om voor mij een happie te gaan scoren.
Oet oet.
12 December 2007 - 08:46
Gustapo :
nog wakker guitje? kom ff op msn dan ;) -
12 December 2007 - 09:12
Gustapo:
Heuh die foto stond er net nog niet.
Dat is toch relaxt? Op je gemakkie een bolus draaien, en ondertussen douchen! hahaha
Hoe is t hongkongse bier trouwens? -
12 December 2007 - 16:22
MinQ:
Fijne ontspanning Bobbel!!!! Echt leuke dingen die je schrijft werkt relaxend voor me... enkel dat jij bezweet rondloopt vin dik minder!! Het is hier bere koud gewoon :( -
12 December 2007 - 18:33
Melin:
haij bobsiej!!
echt gaaf man!! hoop dat je ervan geniet.. je maakt ons hier in dat koude kikkerlandje iig wel jaloers!!!!
ik wacht je volgende verhaal met spanning af!!
take care!
Beerfest:
Monkey koichen! -
13 December 2007 - 23:26
De Boys:
Kom is uit de kast joh! -
13 December 2007 - 23:28
Gustapo:
Kom op dan!!... met die verhalen -
13 December 2007 - 23:31
Suusjaaaah:
Bob ik mis je zo, die vinger die je heb achtergelaten in me * is niet genoeg! had je niet beter heel je hand hier kunnen laten!!!
dikke kus en veeeeel liefs me'n schatje van me!