Aankomst Hong Kong
Door: Bobbel
Blijf op de hoogte en volg Bob
11 December 2007 | Hong Kong, Hong Kong
Gelijk in de trein gestapt (raar systeem hier) naar Kowloon, het is hier echt ziekelijk schoon alles glimt en alleen maar dure winkels als gucci prada armani e.d.
Rond 10 uur ging alles pas open en begon er volk te komen, rare lui 10% loopt met mondkapjes :O en je hebt speciale rookplaatsen. Het dumpen van afval of roken buiten de toegestane plekken wordt bestraft met gemiddeld 5000 dollar of max 6 maandjes cel :P Maar het is wel rete koel allemaal verder, macdonalds hamburger voor 6,30 dollar (aka 63 euro cent) en meer zieke zooi :D
Later na in Kowloonpark te hebben gechilled (spanje achtige temparaturen) ben ik met een ferry naar Hong Kong Island gevaren (2,20 dollar)en hier heb ik zojuist een digicam gekocht(2000 dollar). Ik ga zo proberen ergens in een hoog gebouw te komen, en bijzondere foto's te scoren.
Fijne dag daar, ik ga zo me avondprakkie naar binnen schuiven.
Gegroet
11 December 2007 - 08:56
Nynke:
Hee Bob
Mooi dat je goed bent aangekomen! Lijkt me wel heel bijzonder, Hong Kong. Bij ons begint de dag pas en jij gaat misschien wel zo naar bed. Ben benieuwd naar je foto's!!
Groetjes, Nynke -
11 December 2007 - 11:28
Le:
Ey dikke, spreek je nu ook op msn maar goed! tof dat je goed ben aangekomen, een pak van me'n hart is eraf! dat jij nog eens alleeen aan de andere kant van de wereld zit, betekent veel angst voor de mensen die je echt kennen! Rare bobbel, doe het veilig, geen rommel op straat gooie, niet openbaar dronken zijn etc. etc. etc. etc.
I'm just kidding!
Kerel have fun daaro, maak er een mooie tijd van, geniet van de erotische massages voor weinig! -
11 December 2007 - 12:45
Daphne:
Hé Bob,
Geweldug bezig jongen!
Enjoy, ik lees je verhaaltjes graag weer :d
Kusje -
11 December 2007 - 19:52
Gustapo:
Leuk cammetje erbij?
Goed dat de reis dusver bevallen is, was t vliegen chill?
naja je zat op msn te zwammen maar zat in duizel (agio ;) )
toedels -
11 December 2007 - 23:18
Mats:
yo bob! Say hello to kim na-nang and david han when you meet them :P