Bondi Beach - Reisverslag uit Sydney, Australië van Bob Wout - WaarBenJij.nu Bondi Beach - Reisverslag uit Sydney, Australië van Bob Wout - WaarBenJij.nu

Bondi Beach

Door: Bobbel

Blijf op de hoogte en volg Bob

15 December 2007 | Australië, Sydney

Mijn 1e dag op avontuur, nou ik ben hier nog geen 24 uur maar der is al zoveel gebeurd :D Na de trein vanaf het vliegveld te hebben gepakt naar het centrum (town hall) the shit started to hit the fan !!

Er liep onwijs veel jeugd(20-30 jaar) te feesten. Iemand vroeg mij om een vuurtje 'so he could light up his spliff'. Kreeg gelijk een corona(biertje) van die knakker en hij vertelde me wat hot spots in de stad. Werd verder door zo ongeveer iedereen aangesproken, leuke peoples hier(en als je denkt mijn niveau erg is met uitgaan, hier alleen maar onderwatermongolen rond, schitterend :P)

Komt ik even later in een internet/supermarkt ff me foto's te checken en mezelf een blikje fris te scoren (geen alcohol zo laat). Loop ik daarna met me backpack die store uit, staan er 3 mooie dames waarop der eentje tegen me zegt 'I hope your other package is also that big'. Bleken dus 3 she-males te zijn.. Dus ik ritzzz en wegwezen, snel door naar een ander avontuur :P

Eindeloos doorgelopen tot ik bij de Double Bay aankwam waar ik lkkr heb geslapen met uitzicht op het strand.
Vanmorgen was ik zo gemotiveerd door iedereen die aan het hardlopen was om 6 uur smorgens al dat ik ook even me rugzak af deed en een rondje ben gaan doen. Nu zit ik op Bondi Beach ingesmeerd en wel in me zwembroek even van de schaduw te genieten in een inet cafe, zometeen duik ik de zee in. Tis hier namelijk 25 graden warmer als bij jullie ;)

Tot sebiet !!

• 14 December 2007 - 23:31

Nynke:

En wij maar fietsen in de kou met bevroren zadel... en handschoenen vergeten natuurlijk ;-)
    Veel plezier nog he.

• 15 December 2007 - 02:34

Gustapo:

Fucking man cow! ;)

Ziet er weer frappant uit dude.

• 15 December 2007 - 12:41

Ryan:

Het is hier 25 graden warmer......
    Lekker ben jij!

• 15 December 2007 - 15:40

Dronquert:

Bobbel,

goed bezig daar. Mooi om te zien dat je het naar je zin hebt. Blijf bloggen, ik volg hem nauwlettend.

Groeten,

Sander

• 15 December 2007 - 19:39

Donny:

He rukker :D jammer dat k gewoon moet werken anders was k morgen naar je toe gevlogen :P klinkt goed man allemaal!

Wel jammer dat t shemales waren ;)

Heel veel plezier nog verder! drink er vanaaf eentje op je! laats!

• 16 December 2007 - 03:27

Sander:

Nice nice Bob :)
    Klinkt als een fijne aankomst in australie ;)

• 16 December 2007 - 07:47

Markdinges:

Dude...

Heb tot nu toe niet kunnen reageren omdat ik om mcse cursus zat. (alle 2 examens gehaald :))

Maaruhh leuk dat je het naar je zin hebt, je hoort nog wel meer van me.

• 16 December 2007 - 22:19

Mark (Hell):

OMG, jij zit daar lekker bruin te bakken, en ik moet morgen verfen :P

Ach ja, verschil moet er zijn he :)
    Zit er cool uit man, zo te zien vermaak je je tot nu toe :)

HF enzow, ik check later weer even voor updates, wel grappig om dit te volgen. :)

• 17 December 2007 - 12:10

Cindy:

Echt weer wat voor jou hoor om dit mee te maken, hahaha!
    fijn dat je het naar je zin hebt daarzo!
    ;)

• 17 December 2007 - 15:23

MinQ:

awel wij hebben misschien een witte kerst!!! :p ... ey BoB probeer wat adresjes van mooie meiden (geen she-males) te versieren dan kunnen we samen eens een bezoekje brengen ;) .

• 17 December 2007 - 15:25

MinQ:

Owja en sinds jij er nie meer bent wordt er geen klote UT meer gespeeld :(

• 18 December 2007 - 07:56

Wim (I-groep Univ.):

Ha Bob, zojuist info van je broer Mark gehad over je avontuur. Heel gaaf. Mocht je naar New Zealand willen gaan dan weet ik nog wel wat leuke plekjes. Mooiste land wat ik tot nu toe heb gezien.
    (Wim - I-Groep Universiteit Leiden)

• 18 December 2007 - 08:03

KunstPapa:

Ha jongen,
    Hier is je kunstpapa, leuk dat je naar de onderkant van de wereld bent gegaan om je avontuurlijke kant verder te ontwikkelen. Geniet ervan en blijf oppassen voor meisjes met een verkeerde plasser!

• 18 December 2007 - 11:20

Ed:

Haha Bob, echt weer wat voor jou om levensechte australische Kelly's tegen het lijf te lopen. Prachtig. Volgens mij vermaak je je wel, je hebt iig genoeg aandacht van de "vrouwtjes" ;).
    Veel plezier he!
    Kus