Okidoki Anatoki - Reisverslag uit Upper Hutt, Nieuw Zeeland van Bob Wout - WaarBenJij.nu Okidoki Anatoki - Reisverslag uit Upper Hutt, Nieuw Zeeland van Bob Wout - WaarBenJij.nu

Okidoki Anatoki

Door: Bobbel

Blijf op de hoogte en volg Bob

08 Februari 2012 | Nieuw Zeeland, Upper Hutt

Here i am!
What are your other 2 wishes ?

Yes boss na weer een tijd larpen met wat nieuwe kiwi vrienden, andere reislustige units(Mr Randy, Marjetta, Jannike) en uiteraard die useless dude moet Bobbel maar weer eens wat zinnigs gaan doen het komt allemaal niet aangewaait natuurlijk. Edoch zal ik nog genoeg proteine indexen aanschouwen, karaoke avonturen beleven, smoking applications on your phone aanschouwen, de wandelende tijdbom uithangen, TABs vernietigen en 'wat een feest' beleven. Cause that's what the doctor ordered! En of we een dag een maand of een jaar pauze hebben, zoals mijn grote vriend Tupac altijd zei: 'Somethings will never change'

Ofwel omdat met andere woorden, tjek je later Gustapo. Peace.

Ik zal die oudjes van je wel de groeten doen, want daar gaat onze Bobbel heen om weer in proteine te investeren! Niet de eerste en hopelijk ook niet te laatste keer, want je moet wel een verkeerde aflag hebben genomen om jezelf daar niet te kunnen vermaken.

Veel sneeuw en ijs plezier op het thuisfront gabbers, i'll be chasing the sun again!

Zoals mijn iphone4s leverancier zou zeggen:

4: C
5: C
6: A

B = C F I K

Congrats Marleen en rock out, jullie worden fijn verwend door Bobbel in nl!

• 08 Februari 2012 - 15:52

Marleen:

Veeel plezier bij de zalmpjes!

• 12 Februari 2012 - 15:17

Lotte:

Leugenaar! Ik heb de quiz super slecht gemaakt...!
    Werk ze Bobbie! x