Kuala Lumpur > Shanghai - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Bob Wout - WaarBenJij.nu Kuala Lumpur > Shanghai - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Bob Wout - WaarBenJij.nu

Kuala Lumpur > Shanghai

Door: Bobbel

Blijf op de hoogte en volg Bob

30 Januari 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur

Salami Dagdan,

Jah jah jah gewaardeerde lezers, na een simpel avontuur in china en een businessclass ervaring rijker is de kans aanwezig dat jullie me tegen het lijf kunnen lopen in het warme malesie :) de korte broek heeft zich vanuit de backpack richting bbb verplaatst en de zonnebrandbranche hier draait overuren tis een graadje of 35 overdag en 23 snachts hier in Kuala Lumpur o/. Hah deze jongen verdrinkt niet :p

Het slag mensen hier is ook wat fijner in de omgang, er valt namelijk wel mee te communiceren bovendien zijn ze vriendelijk en behulpzaam. Gelijk maar ff de toerist uitgaan hangen hier, waar er hier naast mij nog zat van rondlopen. Ik ben ffies de menara toren ingedoken(welke de oplettende lezers zullen herkennen als de hoogste van de aardbodem) en zwalk nu wat rond in de klcc(shoppingmall in de petronas twin towers). Ik zal me rustig noordwaarts gaan verplaatsen vanaf hier. Talk to ya later :D

p.s. Iphone wil alleen op hyves uploaden, daar zal ik foto's plaatsen tot ik een inet cafe heeft getraceerd.

Salama dagtan o/

• 30 Januari 2010 - 08:44

Daphne:

Ja hoorrrr, hij loopt alweer in 't zonnetje! Wat een leven :|

Geniet ervan!
    X

• 30 Januari 2010 - 08:45

Daphne:

Trouwens, hier sneeuwt het! Kwam met bakken uit de hemel...nu klein zonnetje. ;)

• 30 Januari 2010 - 09:36

Susanne:

Geniet ervan bobbi!
    Het klinkt allemaal erg goed! Kan niet wachten op de prachtige foto's..

Have Fun

x

• 30 Januari 2010 - 11:11

Van Elk:

Hey Bobbie,

Klinkt goed!! Heel veel plezier daar.

Marcel

Ps. is niet het hoogste gebouw ter wereld ;)

• 31 Januari 2010 - 00:45

Raymond:

Lekkur warm terwijl het hier net weer gesneeuwd heeft :P

• 31 Januari 2010 - 12:28

Gustapo:

Zal ik maar weer eens reacten?
    Ben al anderhalve week ziek xD chill man, ben er nu al ziek van dat je weg bent :+
    flex dat je in de 35 graden loopt ouwe.
    wij hebbengister de man uigehangen in de vlinder, ter aar, in lederhosen!
    voor de rest nothing much te melden. kwam btw je chesterfield nog tegen, die laatste was prima!

have a nice trip ;)

• 31 Januari 2010 - 13:10

De Backpacker:

Geniaal zelfs A&W hier, die imodium is overbodig :+
    Man ik zweet me het schompes hier (H) waar is die sneeuw dan :o pfff
    De vlinder dan ben je idd goed ziek dissel :p

tudeledokie

• 31 Januari 2010 - 17:39

Marieke:

Hee Bobbie!

klinkt als iets waar we jaloers op kunnen zijn! Kan zo langzamerhand geen sneeuw meer zien en jij loopt lekker in je korte broekje!

je hebt wel gister wat gemist ;) gingen even de man uithangen in Ter Aar met Heidi-jurkjes en Lederhosen. jammer alleen dat er twee mannen waren met dezelfde jurk als Cindy en ik :P

Hee bobbie have fun ttyl!
    xx

• 01 Februari 2010 - 05:31

Phil S:

Hey Legend, as an 'attentive' reader (blame the free online translator if it is wrong) if you are heading north from KL, does that mean that you are going to miss the beautiful east coast beaches? Or will you stumble across them in Thailand? I am looking forward to you getting that iPhone plugged into a good upload site.
    Enjoy the humidity. Hope the boots are hanging in there!
    Phil

• 01 Februari 2010 - 15:09

Marleen:

JALOERSSS!! En dat terwijl we hier allemaal al tien keer op ons bek zijn gegaan door die kutsneeuw.. Was echt niet fijn vndaag.. Xx

• 07 Februari 2010 - 20:19

Monique:

Heeey bob, ken je me nog???ik zat vroeger met je in de klas van hoi alie alie, fatima, moustafa.
    ik kwam via guus op je site en echt leuk dat je ook zo aan het reizen bent!
    Ik ga in april naar china, maar zo te lezen vodn jij het dus tegenvallen!have fun nog