Meet 2 nice you - Reisverslag uit Hangzhou, China van Bob Wout - WaarBenJij.nu Meet 2 nice you - Reisverslag uit Hangzhou, China van Bob Wout - WaarBenJij.nu

Meet 2 nice you

Door: Bobbel

Blijf op de hoogte en volg Bob

29 Januari 2010 | China, Hangzhou

Jallo !!

Past boem, elleboog op tafel en bobbel stifte hem der vandoor. Na een plezante vlucht van brussel naar london en een riante reis naar shanghai begon het gelijk perfect hier :p tadadada een double cheeseburger van de mac, deze jongen pakken ze niet dacht ik. Edoch een aangename shop verderop wist me toch wat 'powdered deer penis' te slijten (H) ik moest mezelf daarna gelijk maar aan de gewoonten hiero gaan wennen dus ik ging verder na een flinke roggel. Na een korte tour te voet vond ik het alweer welletjes hier, veel te koud nog(en die schijt smog bederft je uitzicht). Ook rijden die cuntanezen hier als een stelletje onderwatermongolen, en iedereen blijft toeteren gezellige bedoeling ;) Vandaar dat deze jongen zichzelf naar een in de buurt liggend vliegveld wist te verplaatsen. Hier loop ik na een guestaccounthack het wifi netwerk ff te misbruiken voor deze update. Ik hoop een mooi ticket te pakken te krijgen naar een warmer gelegen oord(ik kom hier toch ooit wel weer terug om langer de man uit te hangen :p) ik zou zegguh plettig weekend en ttyl!

Bobbel

• 29 Januari 2010 - 04:41

Phil S:

Okay Legend, If you want to eat more than MacDonalds, in a smog free, warm to hot climate, Australia is the place to be. So you are missing the Parachute festival and your band!
    The locals will love you. Travels your enjoy. Thinking of you good man. Phil

• 29 Januari 2010 - 12:13

Marleen:

Dat is snel!! Dan horen we wel weer wat je volgende bestemming is(A) Ben benieuwd haha. Xx

• 29 Januari 2010 - 12:23

Raymond:

Toch maar niet lang gebleven dan, zoals je zelf al had aangegeven, maar gelijk de warmte opzoeken :)

• 29 Januari 2010 - 14:45

Le:

He smerige vent! jij ben snel... je zou niet ff komem melden dat je één van de afgelopen ben gevlogen! dan maar geen afscheidszoen,

haha fijne reis kerel, geniet ervan!

morgen ben ik het gure land uit!

• 29 Januari 2010 - 16:36

Daphne:

Eyyy Snoetiej,

Leuk je verhaal te horen! Jij redt je wel. Love Ya en volg je updates op de voet :)
    X

• 30 Januari 2010 - 06:35

Bobbel:

Lepie fijne vakantie he, die warmte is best wel ff lekker hoor ;)

Phil: yeah i've decided to see them in england next may! I'm in malesia now, perfect weather!