Goodmorning Vietnam
Door: Bobbel
Blijf op de hoogte en volg Bob
24 Maart 2010 | Vietnam, Hanoi
Na nog 3 zeer educative dagen in de stad Phnom Penh met mijn wolfpack(hangmat hangen, museum bezoeken, dansen op straat, russische markt, en seguro spelen) is deze jongen vandaag maar weer eens de hort op gegaan: de boot van Phnom Penh naar Ho Chi Minh city :)
Na alle mislukte pogingen in Laos en Cambodja om de boot te scoren is het nu eindelijk gelukt o/
Het is een 2 daagse toer(overnachting op een drijvend hotel :+) die bobbel voor de verandering solo aflegt. (naja solo .. Ik denk dat 1 van mijn wijze spreuken hier weer toepasbaar is, 10 punten voorsprong op de volgende quizz voor de gene die hem als eerste neerkwakt hiero.)
Ik ben om het zeer efficient te formuleren gewoon ush atm. Dus ik dump me lichaam zo lekker in me hok en ga me oogleden wat meer rustuurtjes gunnen als wat ze de laatste dagen hebben gehad(eerst het bier hier uitproberen natuurlijk). Later hoop ik nog wat uitgebreider terug te komen op alle feiten die zich hebben opgestapeld de laatste dagen, want het waren er weer super veel.
Tot de volgende keer lieve kindertjes
24 Maart 2010 - 12:37
Raymond:
Als je gaat slapen in de Ho Chi Minh tunnel ben je een held ! -
24 Maart 2010 - 16:19
Gustapo:
Een schizofreen is nooit alleen. -
24 Maart 2010 - 19:55
Albert & Brigitta:
Je geeft natuurlijk wel een uitgebreid verslag van deze mooie tocht over de Mekong River.
Geniet ervan man!! Met een beetje geluk spot je overigens de zoetwater Dolfijn. -
24 Maart 2010 - 21:38
Marieke:
Een schizofreen is nooit alleen!
Maar geniet er van! Oh en als je nog naar wat oorlogsherdenkplaatsen en shizzle komt, houd ik me aanbevolen voor een paar kiekjes ervan! Altijd leuk om in de lessen te gebruiken...
Kus! -
25 Maart 2010 - 03:28
Josha:
Seguro! Goed zo. geef het door! ;)