Valentijn
Door: Bobbel
Blijf op de hoogte en volg Bob
15 Februari 2010 | Thailand, Phuket
Wat doet een alleenreizende backpacker als deze jongen op een dag als valentijnsdag in het 'feest oord' Phi Phi ? Juist jah goede vraag.
Gisteren d8 is dus laat ik maar eens wat anders doen als wat ik mijn hele reis al kan doen: romantisch doen met me vrienden (wederom 1 van mijn wijze spreuken toepasbaar; een goede syzofreen is nooit alleen)
En aangezien ik eingelijk altijd al van de liefde ben vond jullie bobbel een leuk alternatief op een normaal liefdevolle dag als valentijn voor elk ander mens.
Tadadada: De Box-ring o/
Ik werd namelijk uitgenodigd door een engelsman uit mijn hostel voor een potje Thai Boxing.
Om me een beetje aan de cultuur hier aan te passen, en ik sinds mijn jeugdige invloed van ome henk toch al zwaar aggresief ben aangelegd (dus kwam dat ff mooi uit HE) ;) ging ik maar op de uitnodiging in.
Daar stond ik dus, me huidje strak van het verbranden van de zon, lege maag(helaas werkt mijn lichaam al die thaise lekkernijen er binnen 2 minuten weer uit in een bijzondere groenevorm), en 80% uit het publiek kwam uit de UK de andere 20% waren Sweden/Aussies.
Na het gebrul voor mijn engelse tegenstander('beat the crap outta that dutch bloke') en ook uiteraard een luid applaus voor de kandidaat uit Holland(helaas zelfs mijn altijd werkende kreet 'vissenvoer' bracht geen andere reacties voort als 'boehhh')
Mochten we elkaar lekker doelloos in elkaar beuken, goud :D
Onder streetfighter achtige muziekgeluiden mochten we 3 rondes lang lekker rossen. (de loempia's vlogen heen en weer ;) )
Ik denk dat de gemiddelde lezer hier de uitkomst wel kan raden.
Deze jongen heeft gewoon omdat het kan netjes wat hollandse trots achter gelaten. Helaas was de engelsman niet meer in staat om na het gevecht weer gezellig te gaan stappen. Hij stond een half uur te nekken. :P
Een overwinnings t-shirt rijker ben ik nu in Phuket aangekomen om mijn reis zo voort te zetten richting Bangkok. Lekker 15 uur in de bus, riant :D
Dus later weer meer van mijn avonturen.
Ik hoop dat valentijn bij jullie ook een liefdevolle dag is geweest.
xxx
15 Februari 2010 - 10:45
Daphne:
Bob, je beschrijft niet hoe je er zelf op dit moment uit ziet ;)
Maar toch; netjes dat je NED zo goed verdedigd hebt!! En wat was valentijn liefdevol dit jaar...uhh ;) X -
15 Februari 2010 - 12:00
Marleen:
Haha gefeliciteerd!! Ik lig hier ziek in mn bedje.. maar wordt iig weer vrolijk van je verhaal ;) Xx -
15 Februari 2010 - 12:51
Marieke:
Weer es een andere manier om je Valentijn in te vullen...
Ik zou met Milan "iets" gaan doen, maar uiteraard versliepen we ons ruimschoots (geloof dat de wekker om 8 uur ging en ik om 1 uur wakker was) dus jij hebt iig een nuttigere invulling aan je dag gegeven dan wij!
Sterkte met je 15 uur lange busrit, dat deel ruil ik liever niet met je :P
xx -
15 Februari 2010 - 17:46
Raymond:
Haha, wat een mannetje ben je ook:O :) -
16 Februari 2010 - 05:47
Carolina En Josha:
Het segurospel al doorgegeven aan andere backpackers? ;-)Veel plezier in Bangkok, wij zitten op Ko Mak, onder Ko Chang, ook zeer aan te raden! Have fun en see you!
x -
16 Februari 2010 - 08:39
Bob Van't Wout:
Foto's erbij geplaats, nu nog wachten op een filmpje van iemand..
Ikzelf had een stijve nek de volgende ochtend, maar weet niet of onze knokpartij de oorzaak daarvan was :O
Caro & Josh:
Ik zit nu met een stel duitsers opgescheept in het centrum van Bangkok, i'll teach them 'the art of seguro' :P