Lake Toba \o/ - Reisverslag uit Medan, Indonesië van Bob Wout - WaarBenJij.nu Lake Toba \o/ - Reisverslag uit Medan, Indonesië van Bob Wout - WaarBenJij.nu

Lake Toba \o/

Door: Bobbel

Blijf op de hoogte en volg Bob

07 Februari 2010 | Indonesië, Medan

Goeiemoggel,

Hard voor weinig is normaal 1 van de uitspraken in nl die veelvuldig de weg over mijn lippen naar buiten vind. Edoch in mijn huidige situatie gelukkig niet toepasbaar.

Leuke/bijzondere ervaringen blijven me om de oren vliegen :) Palm wine drinken met de locals, het eiland per scooter verkennen, hot springs, live music @ local pub, zingen rondom een kampvuur en straks ga ik met een vriend speervissen :) oldskool fun allemaal, geniaal :D

Bijzondere slag mensen met een bijzondere cultuur, maar kan nu al spreken van een ervaring die ik niet had willen missen.

Hier alles superb dus, daar back hone nog bijzonderheden?

p.s. wordt er nog gevoetbalt daar?:o

Have a good one !

• 07 Februari 2010 - 09:32

Marleen:

Goeiemorgen!!!! Denk je nog wel aan welke tijd en dag het in Nederland is?? ;)
    Mij wakker smsen op zondag ochtend om 9:49 haha. Nee, maakt niet uit hoor! (; Ik zal je, wanneer ik n btj over me kater heen ben, wel even terug smsen. Xx

• 07 Februari 2010 - 11:13

Albert & Brigitta:

......En je gaat nog veel meer leuke dingen tegen komen. Ha, ha....ook op Samosir hebben ze inmiddels dus scooters......de voortschrijdende welvaart. Geniet ervan man. Een ervaring voor je leven.

• 07 Februari 2010 - 11:49

Isabelle:

Woow Vette verhalen heb je daar ! Jammer van de verrekijker maar achja nu is je rugzak weer een beetje lichter :) Ik ben jaloers man! 32° daar kunnen we hier alleen maar van dromen!

Nog veel plezier met al je avonturen !!!
    x

• 07 Februari 2010 - 12:07

Raymond:

Nja, ze zijn op dit moment begonnen aan de 2e helft als het goed is. Verder is er niet echt wat aan de hand buiten het feit dat rickie gisteren weer aan de pilletjes zat.

• 07 Februari 2010 - 14:49

Cindy:

Bobje..

Lekker aan het genieten, hoorde gisteren dat je gebeld had naar Guus! Leuk leuk.
    Wij (dyon, rick, Guus) zijn gisteren naar Hardbase geweest, had je bij moeten zijn! ;)

Have fun nog! Leuke verhalen! :D

Liefs

• 07 Februari 2010 - 15:10

Daphne:

6-0, 6-0 :D En ik kan nu 180 springen op mn snowboard wiehoeee..! :)

• 14 Februari 2010 - 09:21

Susanne:

Bobbel,,

Wat klinkt dat weer allemaal super zeg en wat een foto's!! Je ziet er goed uit lekker gebruind vermaak je nog maar lekker daar.. Ik kom net terug uit Disney Land Paris maar daar was het onwijs koud!
    Nou ik ga er weer vandoor, geniet ervan en voorzichtig..

Liefs xx, Suus